Majka különleges ajándékot adott egy ózdi iskolának

Megosztás

Alighanem mindenki számára sokat jelent majd, hogy olyan asztalon játszhatja a sportágat saját iskolájában, ami nemrég még az ózdi származású rapper tulajdonában és használatában volt. A polgármester megkereste a sztárt, aki azonnal igent mondott a kérésre.

Az örömhírt Janiczak Dávid polgármester osztotta meg a közösségi médiában. “MAJKA SAJÁT TEQBALL ASZTALÁT AJÁNDÉKOZTA A VASVÁR SULINAK!

Nemrég jótékonysági bált szervezett az iskola alapítványa, melynek egyik célja egy Teqball asztal vásárlása volt. Felkerestem Majkát, aki ide járt általános iskolába, és azonnal felajánlotta a gyerekeknek a saját, Majka feliratú asztalát! Egy rövid egyeztetést követően Budapestről elszállítottuk, és ma át is adtunk a Vasvár Úti Általános Iskolában. A srácok nagy örömmel vették birtokba, és egy páran elég jól is tudnak játszani rajta! Használjátok sokat, használjátok egészséggel és eredményesen!

Köszönjük Majka, egy régi vágyukat váltottad valóra! „A teqball egy futball-alapú sportág, amit egy speciálisan meghajlított asztalon (a Teq asztalon) játszanak olyan sportolók vagy lelkes amatőrök új generációja (teqers), akiknek célja a technikai képességeik, a koncentrációjuk és az állóképességük fejlesztése. A sportág először 2012-ben jelent meg, Magyarországon. A teqball során hatványozottan érvényesül a nemek közti egyenlőség, hiszen a szabályok szerint egyéni játék esetén kettő, páros játék esetén pedig négy játékos játssza a játékot nemtől és kortól függetlenül”” – írta Janiczak Dávid polgármester. Jó játékot a gyerkőcöknek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek