A Diósgyőr védője is a szezon legjobbjai közt

Megosztás

Az M4Sport szerkesztősége összeállította azt a csapatot, amelyikbe azokat válogatták be, akik szerintük a posztjukon a legjobban teljesítettek az NB I-ben az idényben. Gera Dániel is bekerült.

Hétvégén ért véget az OTP Bank Liga 2023/24-es szezonja, az utolsó mérkőzésen 0-0-ás döntetlent játszott a DVTK a Fehérvárral, így a hetedik helyen végzett a tavaly feljutott gárda.

Az idény végén a köztévé sportcsatornája összeállította a válogatottját, amibe Gera Dániel, a Diósgyőr csapatkapitányát is beválogatták. Így írtak róla:

Gera Dániel (Diósgyőri VTK): igazolta a meglátást, szélsőből lesznek a legjobb szélső védők. De Gera előretöréseinél nem feltétlen a vonal porzott, remekül tört be az előtte játszók által nyitott folyosókba. Öt gól és két gólpassz került a neve mellé, hatvan cselkísérlete mellett 17 befejezést készített elő, miközben a labda visszaszerzéséből is kivette a részét, 161 átadást csípett el, azaz kilencven percenként hatnál is többször olvasta le az ellenfél szándékát, a szélső védők táborában nem találni ehhez foghatót. Kivívott megbecsültségének visszacsatolása, hogy az utolsó fordulóban már csapatkapitányként vezette ki a DVTK-t.

A védő nemrég hosszabbított szerződést a csapattal.

Gera Dániel továbbra is a DVTK-t erősíti | 2024.05.13. | DVTK TV

❤️🤍⚽✍️ Szerződést hosszabbított a DVTK és több poszton is bevethető játékosa, Gera Dániel. 👊 Gera Dániel: – Nagyon sok szép pillanatot éltem át a Diósgyőrbe igazolásom óta, ezért úgy néha úgy érzem, mintha több idő telt volna el, pedig tényleg csak két éve történt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek