Gera Dániel marad a Diósgyőrnél

Megosztás

A több poszton is bevethető játékossal meghosszabbította szerződését a DVTK futballcsapata.

Gera Dániel, a DVTK szurkolói közt is népszerű játékos, kifejezte elégedettségét az elmúlt két évvel a klubnál, egyúttal örül, hogy a Diósgyőr a jövőben is vele képzeli el a folytatást.

A célkitűzésekről szólva hangsúlyozza a csapatbeli és egyéni célok fontosságát. Az előrébb lépés a tabellán mindenkinek fontos, és Gera nem csupán egyéni karrierjét, de a csapat jövőjét illetően is ambiciózus tervekkel bír. A válogatottság elérése továbbra is motiválja, ami mutatja, hogy nemcsak klubjának, hanem a nemzeti csapatnak is szeretne hasznára lenni. A külföldi lehetőség iránti vágya is felmerült, hiszen bár szeretne hű maradni a DVTK-hoz, mégis nyitott volna a jövőben a nemzetközi tapasztalatokra és kihívásokra.

Ami Gera személyes fejlődését illeti, az elmúlt időszakban tapasztalatai is gyarapodtak, jobb lett az önismerete, könnyebben kommunikál és játékstílusa is erőteljesebb lett. Csatárként került a csapatba, de egy ideje már jobb oldali védőként játszik, ám így is kiveszi a részét a góllövésből, a mostani idényben öt találatnál jár, az előzőben négyszer talált be az ellenfél kapujába.

A jövőben is ugyanúgy szeretne harcolni és teljesíteni, és hosszú távon is hűséges maradna a klubhoz.

Gera Dániel 2022-ben csatlakozott a DVTK-hoz, és azóta is meghatározó játékos a csapatban, gólokkal és gólpasszokkal segítve a sikereik elérését.

No Title

❤️🤍⚽✍️ Szerződést hosszabbított a DVTK és több poszton is bevethető játékosa, Gera Dániel. 👊 Gera Dániel: – Nagyon sok szép pillanatot éltem át a Diósgyőrbe igazolásom óta, ezért úgy néha úgy érzem, mintha több idő telt volna el, pedig tényleg csak két éve történt.

Forrás: a DVTK honlapja

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek