Megnyitotta legújabb miskolci üzletét az Aldi

Megosztás

A népszerű üzlethálózat jelenleg 175 áruházzal áll a magyar vásárlók rendelkezésére és a borsodi megyeszékhelyen sem ez az első boltja, mégis sokan várták a csütörtök délutánt.

A vállalat 2022-ben nyitotta meg harmadik üzletét a megyei jogú városban, de a rendkívül pozitív lakossági visszajelzések alapján hálózatának bővítése mellett döntött, és az elmúlt hónapokban a Szentpáli utca 2–6. szám alatt található bevásárlóközpontban, a legújabb ALDI-standardok szerint alakította ki a most megnyíló üzletét. A Miskolc Pláza – az ország egyik legnépszerűbb plázájaként – kitűnő lehetőséget nyújt nem csupán a naponta betérő, kisebb kosárértékű vásárlásokat lebonyolító vevők, hanem a nagybevásárlásokhoz kényelmes, más kereskedelmi funkciókkal kombinálható élelmiszerüzletet keresők megszólítására is. Az új áruház mellett működő további kiskereskedelmi egységeknek köszönhetően egy helyszínen, gyorsan és kényelmesen intézhető a bevásárlás.

A belvárosi üzlet gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető – a város településszerkezetében ez az egyik legideálisabb fekvésű élelmiszer-áruház, írja az Aldi Magyarország közleményében.

Az autóval érkezők a vásárlás időtartamára – de legfeljebb 120 percig – térítésmentesen igénybe vehetik a pláza többszintes parkolóházait, így különösen a B épület földszinti parkolóhelyeit, amelyektől gyorsan és kényelmesen elérhető az újonnan nyíló ALDI. A helyközi autóbusz-pályaudvar, valamint a helyi busz- és villamosjáratok megállói is a plázától csupán néhány perc sétatávolságra találhatóak.

Többségében magyar forrásból származó zöldség és gyümölcs várja a miskolci vásárlókat

A vállalat számára természetesen kiemelten fontos a fenntarthatóság és az energiatakarékosság is, így az ingatlan kialakítása során erre is nagy hangsúlyt fektetett. Az új üzlet korszerű berendezései – így a komplex hűtő-fűtő rendszer – és fenntartható technológiái egyaránt hozzájárulnak a környezettudatos működéshez és a komfortérzet növeléséhez. A vállalat ebbe az áruházába is visszaváltó automatát telepített.

Majd itt állhatunk sorba a hét minden napján

A vásárlókat új padlóburkolat és zöldség-gyümölcs pult várja közvetlenül a bejáratnál, ahol több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. Az „Azon melegében” látványpékség tágas pultjában több mint 60 féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további, közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek az üzletbe. „A nap fogása” szlogen alatt bevezetett új intézkedés jegyében a látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni.

„Nagy örömömre szolgál, hogy új miskolci áruházunk megnyitásával 28 új munkahelyet hoztunk létre, így a városban már közel 100 ALDI-s munkavállalónak nyújtunk biztos megélhetést” – nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója. „Borsod-Abaúj-Zemplén megye nem csupán hálózatfejlesztési szempontból meghatározó jelentőségű számunkra, de számos eredményes beszállítói együttműködésünk is helyi kötődésű: amellett hogy a Hell Energy borsodi töltőüzemében készül Flying Power energiaital-portfóliónk és Kokárdás jegeskávénk is, a cég nemrég 16 millió palackra szóló nemzetközi megrendelést kapott mindkét ALDI vállalatcsoporttól” – tette hozzá Bernhard Haider.

A 3525 Miskolc, Szentpáli utca 2–6. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:

Hétfő–szombat: 7:00–21:00       

Vasárnap: 7:00–19:00

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek