Hamarosan ALDI nyílik Miskolcon

ALDI

Megosztás

Heteken belül újabb üzletben intézhetik bevásárlásaikat a miskolci ALDI-kedvelők, az élelmiszer-diszkontlánc új üzletet nyit a belvárosban.

Egyre több helyen látni, hogy az ALDi eddigi három üzlete (Forrás utca 5., Nagyváthy János u. 2., Kiss Ernő utca 13/A) mellé egy negyediket is nyitni szándékozik a borsodi megyeszékhelyen a Miskolc Plázának földszintjén, a régi HalfPrice üzlet átalakításával és teljes korszerűsítésével.

Már hirdetéseket is látni, és a sajtóban is olvasni erről, de további részleteket is szerettünk volna megtudni az üzletlánc illetékeseitől, hogy mikor nyit az új szupermarket; mekkora lesz; miért a plázát választották helyszínül; milyen szolgáltatásokkal készülnek, illetve hogy terveznek-e valamilyen nyitási akciót.

Megkeresésünket azonban elhárították a cég sajtósai.

„Az ALDI célja, hogy Magyarországon minél több vásárló számára tegye elérhetővé kiváló minőségű saját márkás kínálatát – alacsony áron. A vállalat jelenleg is tervezi, hogy – a hozzá érkező vásárlói igényeknek megfelelve – tovább erősíti jelenlétét Magyarországon, és folyamatosan keresi a fejlesztésre alkalmas ingatlanokat. A vállalat jelenleg nem tud információval szolgálni hálózatának miskolci bővítéséről. Amennyiben újabb üzletnyitásra kerül sor, azt megelőzően természetesen tájékoztatja vásárlóit és a sajtó képviselőit is.”

Ugyanakkor más források hírei szerint április végére végezhetnek a munkálatokkal.

A Magyar Építők információi szerint a Dryvit Profi Kft. nevű debreceni építőipari vállalkozás dolgozik az üzleten, és igyekeznek tartani a szoros határidőket, amikhez mind a megrendelővel, mind a beszállítókkal és alvállalkozókkal szoros és konstruktív együttműködésre van szükség.

Az árbevétel alapján a hazai kiskereskedelmi láncok közül a 6. legnagyobb ALDInak jelenleg már több mint 160 üzlete van országosan, így érte el 2022-ben a több mint 500 milliárdos forgalmat. A harmadik miskolci üzlete 2022 nyarán nyílt meg a vállalatnak a Nagyváthy János utcában, a megyénkben Ózdon, Kazincbarcikán és Sátoraljaújhelyen van még üzletük.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek