Barkai László: Számítok Veres Pálra

Megosztás

Az ellenzéki összefogás egyik polgármesterjelöltje Facebook-bejegyzésben méltatta Veres Pál városvezetői munkáját és jelezte, hogy a jövőben is számít a tapasztalatára, tanácsaira.

“Az elmúlt napok eseményei, politikai bejelentései felkavarták a miskolci, de akár bátran mondhatom, az országos közéletet is. Az általam nagyra becsült Veres Pál polgármester bejelentése, miszerint nem indul újra a városvezetői címért, sokként érte a miskolciakat” – kezdte bejegyzését az aspiráns.

A jelölt már korábban, az ATV Voks című műsorában is hangsúlyozta, hogy Veres Pállal szemben biztosan nem indult volna el a választáson, a feladatot pedig kizárólag azért vállalta, mert a jelenlegi polgármester a visszalépés mellett döntött. 

Barkai László bejegyzésében kiemelte azt is, hogy Veres Pálnak rendkívül nehéz körülmények között kellett helytállnia és biztosítania a város működőképességét illetve fejlődését.

“Városvezetői munkája példaértékű kell hogy legyen minden utódja számára, hiszen ellenszélben, nehezített terepen kellett helytállnia” – hangsúlyozta.

A polgármesterjelölt azt is kiemelte, hogy mindenképpen számít Veres Pál tapasztalatára, ezért fel is kérte Miskolc jelenlegi első emberét, hogy segítse majd a városvezetést gondolataival, jelenlétével és tanácsaival.

A jelenleg is regnáló polgármester egyelőre nem reagált a fenti bejegyzésre, ellenben külön bejegyzést tett közzé arról a politikáról, amelyet az elmúlt közel öt esztendőben alkalmazott. 

„Megválasztásomat követően nem hajtottam végre “politikai tisztogatást”, ennek köszönhetően ma is együtt dolgozom olyan emberekkel, akik a korábbi polgármesterek bizalmát is élvezték. Voltak, akik ezt a döntésemet nem nézték jó szemmel, de a dolgozók teljesítménye ma már engem igazol. A városunkhoz lojális, jó szakember a legnagyobb érték, akit nem szabad kampánycélra használni vagy politikai okokból elküldeni. Emiatt arra kérem a polgármester-jelölteket, hogy a Miskolc érdekében dolgozó munkavállalókat óvják és védjék meg!” – hívta fel a figyelmét annak a nyolc jelöltnek, akik harcba szállnak a megyei jogú város polgármesteri pozíciójáért.

Barkai feltétlenül számít Veres tanácsaira és segítségére

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek