Itt a tavasz, elő a vagány multifunkciós babakocsikkal

Megosztás

Mivel a multifunkciós babakocsik rendkívül sokoldalúak és praktikusak a mindennapok során, így manapság igazán nagy népszerűségnek örvendenek a leendő szülők körében.

Az elérhető széles kínálat okozta bőség zavara viszont nem könnyíti meg a dolgukat a választást illetően, elég csak megnézni a Babakocsi Mánia Kunert márka kínálatát. Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben hozunk néhány hasznos tippet, és a cikk végén megmutatjuk a mi kedvenc modelljeinket.

Milyen szempontok alapján válassz multifunkciós babakocsit?

Elsőként leginkább azt kell átgondolnod, hogy milyen célra fogod majd használni a választott babakocsit. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy a lakóhelyedhez közel vagy rázósabb terepeken is fogtok sétálni vagy gyakran elutaztok majd valahová.

Ezt követően érdemes a kényelemre fókuszálnod. Olyan modellt válassz, amelynek komfortos az ülése és megfelelő alátámasztást ad a baba hátának! Továbbá fontos kitétel még, hogy legyen a babakocsin napernyő vagy árnyékoló, esetleg szúnyogháló.

Majd térj át a kerekekre, amelyek szintén fontos szerepet játszanak a babakocsi kiválasztásakor! A rázósabb terepekre a nagyobbak lesznek az ideálisak, míg a kicsi kerekek sokkal kényelmesebbek a városi használat során.

Végül, de nem utolsósorban érdemes még a babakocsi súlyát is szem előtt tartani, különösen akkor, ha sokat utazol vele. Ez alatt nem feltétlenül hosszabb kiruccanásokra kell gondolni, hanem inkább arra, hogy olyan helyen élsz, ahol gyakran használod az autót, és ezért a babakocsit könnyedén be kell tudnod tenni és ki kell tudnod venni a csomagtartóból.

Az ár-érték arány sem egy elhanyagolható szempont

A multifunkciós babakocsik ára rendkívül széles skálán mozog. A legegyszerűbb típusok 80-100 ezer forinttól indulnak, míg a luxus kivitelben készült változatok esetében az sem ritka, hogy valaki akár fél milliót is kifizet egy babakocsiért.

A magasabb ár azonban nem feltétlenül jelent magasabb minőséget is. Így mindenképpen azt javasolnánk számodra, hogy a vásárlás során inkább az ár-érték arány lebegjen a szemed előtt.

Egy minőségi lengyel márka

A cikkünk elején már érintőlegesen megemlítettük a lengyel Kunert márkát, amely a kényelmes mózeseivel és sportrészeivel, valamint a gyermek komfortját maximálisan biztosító stabil vázaival abszolút kiemelkedik a vetélytársak közül.

Ha a jelenleg elérhető szettjei közül ki kellene emelnünk egyet, akkor talán az Inventót mondanánk, amelyet a Kunert a kényelmes kezelhetőséget és a legmodernebb megoldásokat szem előtt tartva fejlesztett ki.

A legnagyobb vonzerejét számunkra az elegáns, figyelemre méltó megoldása jelenti. De az sem utolsó szempont, hogy könnyű és kompakt váza egészen kis méretűre összecsukható, így a kocsi tárolása egyáltalán nem okoz problémát.

Kapcsolódó cikkek