Létrejött a demokratikus összefogás Barkai László mögött

Megosztás

Ma délelőtt hivatalosan is aláírták a megállapodást a polgármesterjelölt mellett a DK, az MSZP, az LMP, a PM és a Lokálpatrióta Demokratikus Egyesület képviselői.

Megszületett a megállapodás négy ellenzéki párt és egy civil szervezet között. A megállapodásban deklarálták, hogy közösen indulnak az idei önkormányzati választáson egy szabad Miskolcért és közös polgármesterjelöltet állítanak a Fidesszel szemben, Dr. Barkai László személyében.

Barkai László az eseményen elmondta, hogy az összefogás annak érdekében jött létre, hogy annak résztvevői olyan perspektívát adjanak a városnak, ami az elmúlt tizenöt évben hiányzott

Három önkormányzati ciklus telt el és ez a város ez idő alatt nem arra az útra lépett, amit mi, miskolci polgárok szerettünk volna látni.

Ennek mentén ez az összefogás elkötelezett abban, hogy egy zöld jellegű fejlődésre, a gazdaság és a várospolitika fejlesztésében egy helyes irányra álljon a város, annak érdekében, hogy egy valódi, huszonegyedik századi, mindenki számára élhető település jöjjön létre Miskolcon – hangsúlyozta Barkai László, hozzátéve: amennyiben bizalmat kapnak a városlakóktól, azon fognak dolgozni, hogy nagy beruházások érkezzenek a városba.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek