Változásokat szeretnének a diósgyőri szurkolók, látva az utóbbi meccsek vergődését

Megosztás

Két sima vereség és egy keserves döntetlen a szinte biztos kieső Kisvárda ellen. Füttyszóval és különböző jelzőkkel illették a csapatot a hazai rajongók a hétvégén. Mire lehet elég a DVTK a hátralevő fordulókban és hova vezethet az út innen a távolabbi jövőben?

A jelenlegi 7. helyezés sokkal jobb már nem lehet, rosszabb viszont jócskán. Az 1910.hu oldalán vitatták meg a rajongók, mi a probléma, egészen eltérően látják a gyenge teljesítmény okát és hogy milyen jövőkép van a DVTK előtt. A kiesés réme már nemigen fenyegeti a csapatot, mivel a 11. Kisvárda 15 ponttal van a miskolciak mögött. De a 10. pozíciót elfoglaló Újpest csak kettővel és a sorsolásunk egyáltalán nem könnyű.

A jelenlegi állást látva nagyon sokan nem hisznek abban, hogy túl sok sikerrel örvendeztetne meg minket a DVTK a hátralevő fordulókban. A közösségi médiában írt véleményekből mazsolázunk. “Két pontra vagyunk az Újpesttől, ha nem szedtünk volna most össze 36 pontot, kezet rázhatnánk a Mezőkövesddel. De ez őszre kevés lesz. Igazolni, igazolni kapust, csatárt és még jó pár posztra.” “Ez a csapat kevés lesz a jövő szezonra, jobb kapus mindenféleképp kell.”

“10. hely, de a klubvezetés dicshimnuszban fogja tálalni…” “A saját “összeesküvés-elméletem” szerint 38 ponttal fogjuk zárni a szezont, 5 vereség, 2 döntetlennel. Ugyanaz lesz, mint a 2019/20-as szezonban, amikor elhittem, hogy meglesz a 3. hely, aztán meg egy Kaposvártól, aki így is-úgy is kiesett, meg ott is kikaptunk. Én tegnap (a Kisvárda ellen) is vereségre számítottam, bár ez a döntetlen is felért azzal. A második félidőt csak az értette, aki tudja, miért történt így. Szerintem ez egy irányított bajnokság, amiből valamiért mi soha nem emelkedhetünk ki.”

“Én most két nap letargia után azt mondom, összeszedjük magunkat és ezt a nehéz sorozatot tisztességgel visszük végig! Hajrá Diósgyőr!” “Ezzel a hozzáállással maximum 10. hely… és simán lehozhatjuk a hátralevő meccseket akár 0 ponttal is.”

Mi mire számítunk a bajnokság hátralevő időszakában?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek