Szerdán jön a Fradi Diósgyőrbe, a nagy érdeklődés miatt az MVK rásegítő járatokat indít, a rendőrség is készül

Megosztás

A mérkőzés előtt a stadionhoz, utána pedig visszafelé, a Tiszai pályaudvar irányába. A kiemelt kockázatú esemény miatt a rendőrség is különleges intézkedésekkel próbálja elejét venni a rendbontásoknak.

Április 3-án, szerdán 20 órától rendezik meg a DVTK – FTC összecsapást.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az MVK Zrt. rásegítő villamosjáratokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását. A rásegítő 1AV viszonylatjelzésű villamosok a Tiszai pályaudvar végállomásról 18:45-kor, 18:55-kor és 19:05-kor indulnak.

A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába. Erről az MVK tájékoztatta szerkesztőségünket.

A rendőrség is kiemelten kezeli az összecsapást. A DVTK a Miskolci Rendőrkapitánysággal közösen arra kéri a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban induljanak el a stadionhoz, lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek, és legyenek türelmesek. A belépőjegyeken szereplő adatok és a kedvezményes jegyekre való jogosultság szigorú ellenőrzése miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe. A DVTK Stadion kapui két órával a kezdés előtt, 18 órakor nyílnak – írta honlapján a DVTK. 

A belépőjegyek névre szólnak, kérnek mindenkit, hogy ellenőrizze a jegyen szereplő adatokat. A hibás neveket, rosszul írt születési helyet, vagy időt a DVTK Shopban kedden még átírtathatják a szurkolók, a meccs napján azonban már nincs erre lehetőség. A jegymester.hu oldalon vásárolt belépőjegyek a jegyvásárlás előtt megadott regisztrációval online is javíthatók.

A hazai szurkolók a DVTK Stadiont nem fogják tudni sem gyalogosan, sem gépkocsival megközelíteni a Mónus Illés utca felől, a Penny Market parkolóján keresztül a Diósgyőri Uszoda irányából, a DIGÉP irányából a strekken át, valamint a számozott utcák felül sem lesz biztosított az átjárás DVTK Aréna felé. A VIP-be, valamint a 4. számú beléptető kapun belépni szándékozó szurkolók kizárólag az Andrássy utca irányából tudnak eljutni a DVTK Stadionhoz.

A mérkőzés előtt, illetve a befejezését követően a rendőrség korlátozni fogja a Lórántffy Zsuzsanna utca forgalmát, ezért kérik a hazai szurkolókat, hogy a mérkőzésre érkezve az érintett utcában mellőzék az útpadkán történő parkolást. A vendégszurkolók elvonulásáig a forgalomkorlátozás miatt a Kilián-Dél a Muhi utca felé a Lórántffy Zsuzsanna utca érintésével nem lehet elhagyni. A gépjárművek a Kilián-Délt az Árvíz utcán keresztül a Kiss tábornok út, valamint az Andrássy út felé tudják elhagyni.

A vendégszurkolók stadionba jutásával és a gyűjtőpontokkal kapcsolatban a Ferencváros hivatalos weboldalán tájékozódhatnak a szurkolók. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek