Megvan, mikor pótolják a Fradi-DVTK bajnoki meccset

Megosztás

A korábban elhalasztott összecsapás egészen későre, áprilisra került át. A Magyar Kupában pedig szintén az FTC-vel sorsolták össze a Diósgyőrt.

Hivatalosan bejelentették, hogy április 10-én szerdán, 18.00-kor pótolják a Ferencváros – Diósgyőr elhalasztott bajnokit.

Megérte halasztani, így a ferencvárosiaknak legalább volt idejük beszerezni azt a sok tűzijátékot, amikkel már a meccs előtti hajnalban előre megünnepelték a későbbi kiesésüket” – szúrtak oda a fradistáknak az 1910.hu hasábjain a diósgyőri rajongók.

Korábban arról értesülhettünk, hogy elhalasztották az OTP Bank Liga 21. fordulójának FTC-DVTK mérkőzését. A rangadót eredetileg február 18-án játszották volna a csapatok, ám a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése miatt a mérkőzést egy későbbi időpontra tolták el. Ennek időpontja lett most hivatalos, április 10.

Február 18-án játszották volna az összecsapást, de az FTC február 15-én nemzetközi kupamérkőzést játszott a görög Olimpiakosz otthonában, ezért a bajnoki mérkőzés elhalasztása mellett döntöttek. Bár nem túl jó érzés lehet a zöld-fehér szurkolók számára, hogy végül kettős vereséggel búcsúzott a Fradi az európai kupaporondtól.

Közben a Magyar Kupa küzdelmeiben is a Ferencvárossal sorsolták össze a Diósgyőrt. A negyeddöntőjében, április 3-án a Ferencvárost fogadjuk. Így egy hét különbséggel kétszer is megmérkőzik csapatunk a Fradival.

Április 3. Diósgyőr – Fradi magyar kupa

Április 10. Fradi – Diósgyőr bajnoki

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek