Bartha György elképedt, mit nem szavaztak meg a fideszes képviselők Miskolcon

Megosztás

A csütörtöki közgyűlésen megszavaztak több fontos, a lakosság számára nagy segítséget jelentő javaslatot, ám a Fidesz-KDNP képviselőinek többsége nem adta támogató szavazatát… például a Kilián-déli orvosi rendelőre.

Bartha György képviselő a szavazás végeredményét mutató képet is mellékelve számolt be a sajnálatos eseményről. “A városi közgyűlésen a Kilián-déli orvosi rendelővel kapcsolatos előterjesztés végszavazása látszik a fényképen. A sárgával jelöltek azon fideszes képviselők akik nem támogatták (tartózkodtak – a szerk.), hogy a Kilián-déli felnőtt és gyermek orvosok valamint a védőnők átköltözzenek az új rendelőbe és kulturált körülmények között történjen a gyógyítás. Ebből is látszik, hogy a miskolci emberek valójában nem érdeklik a Fideszt” – írta Bartha.

Amit látunk, a sárga szín valójában nem egyenlő a “nem szavazattal”, hanem a tartózkodást jelenti. Ugyanakkor az is tény, hogy a tartózkodás is annyi, hogy ezek a képviselők nem szavaztak igennel, ami a lényegen nem sokat változtat. Olívia szintén értetlenségét fejezte ki a kormánypárti képviselők állásfoglalása miatt. “Ha ez előtte történik, még értem (jaaa, akkor sem), de már fák kivágva, rendelő felépült, park rendezve ….ez “márcsakazértsem” óvodás szint” – írta Olívia.

Mások konkrétan Bajusz Gábor és Hollósy András magyarázatára lennének kíváncsiak, hogy itt vajon miért nem lett igen a szavazat. Azt is láthatjuk azonban, hogy nem volt egységes a Fidesz-frakció, mivel akadt olyan képviselőjük, aki hajlandó volt megszavazni a javaslatot.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek