Ezen a hétvégén is alaposan felforgatják az MVK járatainak menetrendjét

Megosztás

Szombaton és vasárnap összesen három esemény miatt korlátozzák, vagy éppen bővítik a járatok számát és útvonalát. Lesz karbantartás, focimeccs és régiségvásár is, érdemes ismerni a részleteket.

Karbantartás miatt március 2-án, szombaton 20:00 és 21:00 között részlegesen működhetnek a megállók és a végállomások LED-kijelzői Miskolcon. A karbantartás érinti az mvkzrt.hu oldalt, az utazástervező webes alkalmazást és a telefonos androidos alkalmazást (MobilON) is, így ezek működése is akadozhat.

Rásegítő járatok közlekednek a DVTK – Puskás Akadémia labdarugó-mérkőzésre

Március 2-án, szombaton 18:45 órától rendezik a DVTK – Puskás Akadémia FC labdarúgó-mérkőzést. A nagy érdeklődésre való tekintettel az MVK Zrt. rásegítő villamosjáratokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását. A rásegítő villamosok a Tiszai pályaudvar végállomásról 17:32-kor és 17:47-kor indulnak. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába.

Vasárnap a Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés

Március 3-án, vasárnap a Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés. 7 és 15 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. Az első pótlóbusz a Tiszai pályaudvar végállomásról 07:10-kor, az utolsó 14:55-kor indul.

A vágányzár előtti utolsó, teljes vonalon közlekedő villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 06:55-kor, míg Felső-Majláth végállomásról 06:10-kor indul.
A vágányzár utáni első, teljes vonalon közlekedő villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 15:10-kor, míg Felső-Majláth végállomásról 14:40-kor indul.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

  • a Tiszai pályaudvar végállomáson az 1-es autóbuszjáratok indulóhelyén lehet felszállni
  • a Selyemrét és a Szinvapark/Centrum között a villamosmegállókban áll meg
  • a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbusz-megállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtti megállóhelyen, a Tiszai pályaudvar irányába a Tapolcai elágazás irányú megállóhelyen)
  • a Városház tér villamosmegálló helyett a 11-es autóbuszjáratok Szemere-kert megállóhelyén áll meg
  • a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút melletti autóbusz-megállóhelyen áll meg

– írja közleményében az MVK Zrt.

a szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek