Váratlanul kórházba került Gulyás Gergely miniszter, már meg is műtötték – betegségéről hallgatnak

Megosztás

A miniszter úr szerencsés, mivel a jelek szerint a vizsgálatoknál nem volt várólista és olyan kórházba vitték, ahol megfelelő ellátást kapott. A beavatkozás sikeres volt, ám azt nem árulták el, mi is történt Gulyás Gergellyel.

“Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték” – tudatta vasárnap este rövid közleményben a Miniszterelnökség. Azt írják, hogy a tárcavezetőn elvégzett beavatkozás sikeres volt. Olyan híresztelés is szárnyra kapott, hogy az elmúlt hetekben kipattant komoly fideszes pedofilbotrány miatti stressz okozta a miniszter úr betegségét, de erről sincs semmilyen hivatalos információ. Ne feledjük, dr. Magyar Péter is megemlítette Gulyás Gergelyt múlt heti interjújában, többször is utalt rá, többnyire negatív kontextusban.

A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el – zárult a közlemény, amely

sem Gulyás Gergely betegségéről, sem az operáció jellegéről vagy a lábadozási idő hosszáról nem közölt semmilyen részletet.

Azt sem lehet tudni, hogy az általában azért kéthetente egyszer megtartott kormányinfókat érinti-e Gulyás Gergely lábadozása. A jövő héten például aktuális is lenne, hiszen legutóbb február 16-án volt kormányinfó – az első, amit Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán lemondása után tartottak. Ráadásul köztudottan szoros baráti kapcsolat volt Varga Judit és Gulyás Gergely között.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek