“A golyóstoll cseréje nem elég” – Pénteken tüntetés lesz Miskolcon

Megosztás

A szervezők szeretnének Miskolcon is felhívni a figyelmet a kormánypropaganda hazugságaira.

“A golyóstoll cseréje nem elég!” ezzel a vezérgondolattal február 16-án pénteken, délután fél 5-től megmozdulást szervez Miskolcon az Erzsébet téren az ADOM Diákmozgalom és az aHang miskolci csoportja, a miskolci aPont. A szervezést helyben segíti a Padtársak nevű miskolci csoport, és támogatja az Országos Közös Akarat is.

Sikoparija Lujza, az aHang Borsod-Abaúj-Zemplén megyei koordinátora  így nyilatkozott az akcióról: “A tüntetés apropója, hogy Miskolcon is rávilágítsunk a kormánypropaganda hazugságaira és arra, hogy az igazán fontos, húsbavágó ügyekkel, problémákkal nem foglalkoznak, azok ránk, civilekre maradnak.” 

Ezt egy látványos flashmobbal fogják bemutatni, amelyben számítanak az érdeklődők közreműködésére is.

A közlemény szerint az elmúlt napok eseményei különösen rávilágítottak a kormányzat álságos manővereire: bár Novák Katalinra és Varga Juditra ráégett a pedofíliával terhelt elnöki kegyelem ügye, az nem zárult megnyugtató eredménnyel.

A két közszereplő lemondása nem, vagy csak részben jelenthet vigaszt az áldozatoknak és választ minden magyar állampolgárnak – hiszen sem a valódi indoklás, sem a kegyelmi kérelem mögött meghúzódó kormányérdekeltség nem került napvilágra. 

A megmozdulásra a szervezők várnak mindenkit, aki szeretné megismerni a teljes igazságot – nemcsak a botrányos kegyelmi ügyben, de általában minden közüggyel kapcsolatban. Az ügy fontosságát mi sem támasztja jobban alá, mint hogy egymástól függetlenül, de Budapesten és Miskolcon egyidőben szerveződik tüntetés a témában.

Időpont: 2024. február 16., péntek, 16:30

Helyszín: Miskolc, Erzsébet tér, majd Fidesz-iroda, Kossuth utca

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Fotó: Adom Diákmozgalom Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek