Letöltendő börtönbüntetést kapott az Orosz Bernadettet brutálisan bántalmazó exkatona

Megosztás

Több mint négy évnyi kálvária után, hétfőn délelőtt ítéletet hoztak Orosz Bernadett bántalmazásának ügyében.

Nem jogerősen egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Orosz Bernadett bántalmazóját, K. Istvánt a Balassagyarmati Törvényszék – írta a Blikk hétfőn reggel.

Az egész országban megismerték a borsodi nő nevét, miután 2019. novemberében olyan súlyos családon belüli erőszak áldozatává vált, ami maradandó egészségügyi károsodást is okozott. 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Orosz Bernadett és volt barátja – aki a bántalmazások idején tartalékos katona volt – 2018-ban ismerkedett meg. A kapcsolatuk a férfi féltékenysége miatt a kezdetektől konfliktusokkal teli volt. A vád szerint 2019 júniusában a bujáki honvédüdülőben tartott rendezvényen vesztek össze, ahol az ittas férfi a nő fejét a falhoz verte, majd amikor menekülni próbált, kétszer tarkón ütötte. Később a nőt a miskolci otthonában is bántalmazta.

Orosz Bernadett -aki egyébként a BÉKE Központ Egyesület alelnöke- mégsem hátrált meg, sőt mindezek után kiállt a nyilvánosság elé, hogy felhívja a figyelmet a kapcsolati erőszak problémájára, a közelmúltban pedig exkluzív interjút adott a Borsod24-nek, ahol olyan részletekre is fényt derült, amit eddig máshol nem mondott el.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek