Népszerű az online parkolás a miskolciak körében

Megosztás

Ahogy arról a Borsod24-en is beszámoltunk, jelentősen változott a parkolási rend Miskolcon: korábban kizárólag hosszas sorbaállást követően a belvárosban lehetett megvásárolni a bérleteket, addig jövő évtől már online is lehetőség lesz a bérletek beszerzésére. Kiderült, azóta a miskolciak közel fele online vásárolta meg bérletét.

Sokak számára könnyebbséget jelentett, hogy már nem szükséges a személyes megjelenés a Városgazda ügyfélszolgálatán, ha parkolóbérletet akarnak venni.

Természetesen van lehetőség a bérletek személyes megvásárlására, de aki nem akar ezzel bajlódni, a varosgazda.hu weboldalon, egy egyszerű és könnyen kezelhető online felületen szintén megteheti.

A Minap cikkében Szarka Dénes önkormányzati képviselő, a Városgazdálkodási és -üzemeltetési Bizottság elnöke szólalt meg az új rendszerrel kapcsolatban.

„Az idei bérletemet én is online vásároltam meg. A rendszer könnyen és gyorsan működött, de a vásárlók észrevételei alapján az esetleges hibákat az informatikusok igyekeznek gyorsan kiküszöbölni” – mondta, hozzátéve, hogy a megyeszékhelyen bérletet vásárlók közel fele ezt online tette meg, így máris mérséklődött a korábbi években megszokott tumultus a Városgazda ügyfélszolgálata előtt.

Kép: minap.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek