Egy elképesztően becsületes tiszaújvárosi fiatalember az internet új hőse

Megosztás

Nem egy édesanya és kisfia szerencsétlenül elveszített és megtalált táborpénzén kívánt nyerészkedni. Láthatjuk, így is lehet, becsületesen élni az életünket, bár mostanában Magyarországon ez nagyon nem divat. Íme a részletek.

A város Lidl-parkolójában veszítette el valahogyan a család a húszezer forintnyi készpénzt tartalmazó borítékot, ami a feliratból is egyértelmű, hogy egy nyári táborozás részlete lett volna. És mint azóta kiderült, szerencsére lesz is.

Kerekes Gergő azonban megtalálta és a helyi csoportban kiposztolva igyekezett megtalálni a kisfiút és édesanyját, hogy visszajusson a pénz jogos tulajdonosához. Sikerrel járt, az anyuka meglátta a Facebook-posztot és köszönettel jelentkezett.

“Egy végtelenül szomorú kisfiúnak szeretném, ha boldog lenne a táborozása. Lidl parkolóban elhagytátok, Édesanya jelentkezzetek érte!” – írta a valóban rendkívül becsületes megtaláló.

A hozzászólások között egy idő után meg is jelent Csanád édesanyja, akik azóta fel is vették a kapcsolatot a megtalálóval.

Ebben a borzalmasan személytelen világban kimondottan üdítő ilyet olvasni, hogy még vannak ilyen becsületes és tiszta szívű emberek. Mi is csak gratulálni tudunk Gergőnek.

(A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek