Hegedűs Andrea: “Veres Pál tétlenül nézi, ahogyan a Fidesz kivérezteti Miskolcot”

Megosztás

A polgármester akaratából az önkormányzat összesen 640 millió forintot érő miskolci ingatlanokat ad teljesen ingyen egy Fideszes alapítványnak, mondja közösségi oldalára feltöltött videójában Hegedűs Andrea, a DK parlamenti képviselője.

A politikus szerint újabb súlyos vagyonvesztéség érte Miskolcot azzal, hogy Veres novemberben “önként átadta a város víziközműcégét az Orbán-kormánynak”, most pedig azzal, hogy egy iskola épületeit adta oda egy olyan alapítványnak, ami több szálon kötődik Csöbör Katalin országgyűlési képviselőhöz.

A közlemény szerint ez az alapítány az elmúlt években félmilliárd forintnyi közpénzből gazdálkodott, tehát nem szolgált rá a nagylelkű miskolci adományra.

Mint az az Index tudósításából kiderült, a Nő a Siker Alapítványról van szó és a városháza tájékoztatása szerint azért adták át, hogy az alapítvány fejleszteni tudjon, de az átadás egyik feltétele az volt, hogy az épületben továbbra is a Martin János Szakképző működjön, és ott továbbra is a sérült gyermekek gondozása legyen az elsődleges.

Végül Hegedűs Andrea felszólítja Veres Pált, hogy fejezze be a Fidesszel való együttműködést és vonja vissza a szóban forgó döntést. Szerinte a jelenlegi polgármester évek óta tétlenül nézi, ahogyan a Fidesz kivérezteti Miskolcot, sőt most már asszisztál is hozzá.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek