Újjászervezték a polgárőrséget Ózdon

Megosztás

A polgármester pedig köszönetképpen elismerést adott át a hosszú munkáért a Városházán. Várják az új jelentkezőket is a csapatba.

Janiczak Dávid polgármesteri elismerést adott át az újjászervezésért. Az érintett személyesen számolt be erről a közösségi médiában.

“Két éves előkészítő munka ért révbe köszönhetően Varga Gábornak és Kozák Jánosnak, akik a rendőrséggel együttműködve újjászervezik a polgárőrséget. Vezetőváltás történt, az új elnök Varga Gábor, aki várja az új jelentkezőket is, már a város több pontjáról jelentkeztek érdeklődők. Az újjászervezésben nyújtott jelentős befektetett szervező munkáért a mai napon Polgármesteri Elismerésben részesítettem mindkettőjüket!

Köszönöm az önzetlen munkát, amit Ózd város és a térség közbiztonságáért tesznek, és hiszem, hogy egy szervezett és elhivatott csapatot fognak építeni, akik jelentős hatással lesznek a mindennapokban is!

Rám számíthatnak, már most megbeszéltük, hogy a cégbírósági bejegyzést követően tovább folytatjuk az egyeztetéseket!” – írta Janiczak Dávid.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek