A DVTK rajongói fantasztikus hétvégét zárhattak, minden fronton győztünk

Megosztás

A diósgyőri klub gyakorlatilag mindenhol győzelmeket aratott, legyen szó jégkorongról, fociról, kosárlabdáról. Sőt, egy klubunkat kevésbé érintő, ám sok miskolcinak mégis nagy örömöt okozó esemény is történt.

Ritkán állnak ennyire tökéletesen együtt a csillagok, hogy a DVTK minden fronton győzelmet győzelemre halmozzon. A nem túl gyakori jelenségre Bartha György képviselő hívta fel a figyelmet a közösségi médiában, amit utána számos más ember is közzétett.

“Szép nap a mai. A DVTK focicsapata győzött Kisvárdán. Jégkorongban pedig nagy Fradi-verés Miskolcon.
DVTK-JEGESMEDVÉK-FTC 5:1″ – szólt az eredeti bejegyzése Barthának. Ám ezzel még közel sem volt vége a sornak.

Egyrészt a kézilabdacsapat is begyűjtött egy győzelmet, miközben a kosaras lányok is kitettek magukért. “Ne felejtsük ki a lányokat, akik a Sopront verték meg kosárlabdában. (Sopron Basket – DVTK HUN-Therm 59-74 ). Szóval így valóban szép hétvégén vagyunk túl” – tette hozzá György.

Nem kevés élccel az írásában találkozhattunk még a hétvégén egy másik NB I-es mérkőzés lefújásakor egy hozzászólással. “A Paks pedig elverte a Fradit fociban, na így aztán tényleg tökéletes a hétvége” – írta. Hogy ez így egyszerre összeálljon, valóban nem sokszor akad példa a diósgyőri sportéletben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek