Emeljük kalapunkat az MVK segítőkész, jóindulatú buszsofőrje előtt

Megosztás

Valószínűleg, ebből a történetből tucatnyi lehetett 30-40 évvel ezelőtt, most azonban egészen kirívó esetnek számít, ha egy buszsofőr nem próbálja lerázni magáról a feladatot, hanem segítőkész egy utassal szemben. Kellemes miskolci történet, az emberség még nem halt ki teljesen belőlünk.

Ildikó tette közkinccsé történetét a hét elején a közösségi médiában. “Vannak még jó emberek!

Ma délután kimaradt a 14 -és busz, amit a kijelző tájékoztatásából sejtettem. Akkor jött a megmentőm, a 34 -és busz sofőrjének személyében (járatszám 1645, 17 óra 57-kor a Petőfi tér megálló)! Érdeklődtem a 14 -es járat kimaradása felől, Ő nem rázott le, hogy nem tudja, hogy semmi köze hozzá,… hanem segítőkészen felhívott valakit, aki megerősítette a megérzésemet.

A Sofőr elnézést kért a Cég nevében! Megdöbbentem, hogy ilyen még létezik! Hálásan köszönöm, hogy ilyen rendes Emberek is léteznek!” – írta hálásan Ildikó. Közben kiderült, hogy az érintett főszereplőnk Cs. Csaba, aki reagált is Ildikó írására. “Köszönöm az elismerő szavakat! Én voltam az elkövető! Ez is a munkám része, hogy megadjam a megfelelő információt az ügyfélnek, az utasnak!”

Ezen platformon szerkesztőségünk is elismerését fejezi ki Csabának az utasközpontú hozzáállása miatt. Reméljük, még nagyon sok “Csaba” gazdagítja az MVK sofőrállományát. Nem is olyan régen volt erre példa, amikor pedig Zsolt segített egy cukorbeteg utason.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek