Szoros és parázs meccsen minimális különbséggel kapott ki a DVTK a Fraditól

Megosztás

Óriási készülődés és fogadkozás előzte meg a rangadót, amelyen az FTC az utolsó 20 percben már látványosan húzta az időt, de végül a bő tíz perces hosszabbítás sem volt elég az egyenlítéshez, egy góllal jobb volt a bajnoki címvédő.

Az első félidő első felében megszerezte a vezetést a Ferencváros, amelyet megduplázott a második játékrész elején. A DVTK néha teljesen egyenrangú ellenfele volt a bajnoki címvédőnek, de csak a szépítésre futotta a borsodi alakulattól.

DVTK – FTC: 1-2

OTP Bank Liga 10. forduló

Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC 1-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 12178 néző. Játékvezető: BOGÁR Gergő (ALBERT István, SZERT Balázs).
DVTK: Artem ODYNTSOV – GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN – Vladislav KLIMOVICH, HOLDAMPF Gergő, Rudi POŽEG VANCAŠ – PERNAMBUCO, Bright EDOMWONYI, LUKÁCS Dániel. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.
FTC: DIBUSZ Dénes – BOTKA Endre, Myenty ABENA, Ibrahim CISSÉ, Cristian RAMIREZ – SIGÉR Dávid, Mohammed ABU FANI – Cebrail MAKRECKIS, Mohamed Ali BEN ROMDHANE, MARQUINHOS – VARGA Barnabás. Vezetőedző: Dejan STANKOVIĆ.

Csere: VARGA Barnabás helyett Aleksandar PEŠIĆ az 53., Myenty ABENA helyett Henry WINGO és Mohamed Ali BEN ROMDHANE helyett Owusu KWABENA a 63., Bright EDOMWONYI helyett Elton ACOLATSE a 76., LUKÁCS Dániel helyett Jérémie OBOUNET és Mohammed ABU FANI helyett PÁSZKA Lóránd a 89. percben.
Sárga lap: VARGA Barnabás a 28., Mohammed ABU FANI az első félidő lefújását követően, PERNAMBUCO az 52., Henry WINGO a 67., MARQUINHOS a 75., BOTKA Endre a 90+6. percben.
Gólszerző: BOTKA Endre (0-1) a 14., Aleksandar PEŠIĆ (0-2) a 61., Rudi POŽEG VANCAŠ (1-2) a 68.,  percben.

(Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek