Megdőlt Csöbör Katalin ígérete – nincs visszaút, januártól fizetőssé válik az M30-as elkerülő szakasza

Megosztás

Hiába ígérte meg a fideszes képviselő két éve a kampányidőszakban, hogy nem lesz fizetős az M30-as Miskolcot elkerülő szakasza, eddig tartott az ígéret. Január elsejétől fizethetnek a miskolciak, a Fidesz döntött így, Csöbör Katalin pedig nem tudott, vagy nem is akart ez ellen tenni semmit.

Pedig volt társadalmi egyeztetés, petíció és minden, ami lehetséges volt, de a Fidesz-kormány erőből végigverte ezt a megszorítást is, amit a miskolciak és a Borsod megyeiek fizetnek majd meg. A Helyi Civilek közössége számolt be erről elsőként, ami az előző esti Magyar Közlönyből derült ki. A kormánypártok nyilván nem verik nagydobra, de nincs visszaút, végképp eldőlt a dolog.

“Mit hozott Miskolc és környékének a Mikulás? … Fizetős M30 elkerülőt.

Hiába volt társadalmi egyeztetés, hiába volt petíció, hiába mutattuk be, hogy milyen fontos az itt élőknek, munkába, boltba, kórházba sietőknek, a városban élőknek ez az elkerülő ingyenes hozzáférhetősége, figyelmen kívül hagyták, és a december 5-i Magyar Közlöny lehozta a módosítást Lázár János s.k. aláírásával.

Pontosan két évvel ezelőtt 2021. december 6-án jelentette be Csöbör Katalin helyi országgyűlési képviselő, hogy nem lesz fizetős ez a szakasz a jövőben. Eddig tartott az ígérete. 🤬

Szóval vigyázzanak az autósok, készüljenek fel, hogy elkerüljék a váratlan büntetést az új évben!
Osszátok, hogy minél több autóshoz eljusson” – írta a civil közösség.

A miskolci és borsodi fideszes képviselők a jelek szerint nem a helyiek, hanem kizárólag pártjuk akaratának kívánnak (tudnak) megfelelni. Különben fel is út, le is út. De már csak fizetős, szinte mindenhol.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek