Jókedv és forró tea, Janiczak Dávid az ózdi piacon beszélgetett a lakosokkal

Megosztás

Mint mindenhol Észak-Borsodban, a rendszerváltás óta Ózd sem éppen a boldogság szigete. Ám most jó kezekben van a város, a polgármester pedig szereti megvitatni a problémákat a lakossággal és meghallgatni véleményüket. Innentől minden szombaton találkozó a piacon.

Ez egyben a kampány kezdete is a jövő évi választás előtt. Az érintett, Janiczak Dávid erről számolt be saját közösségi oldalán a hétvégén.

“ÚJRA TEÁVAL VÁRJUK A PIACOLÓKAT!

Mostantól minden szombaton 8 és 11 óra között találkozhatunk az Ózdi Városi Piacon a kis vashídnál, ahol az Ózdiakért és Ózdért Egyesülettel forró, téli ízesítésű teával várjuk a hideg téli időben melegségre vágyókat! Ma voltunk kint először és másfél óra alatt több mint 200 adag teát szolgáltunk fel, el is fogyott, így jövő hétre jóval nagyobb mennyiséggel készülünk, várjuk Önöket szeretettel!

Köszönöm a sok beszélgetést és rengeteg támogatást!

Újra volt szerencsém Dr. Nsosso Michel doktor úrral is találkoznom, életemben őt láttam először, hisz nála születtem! Aztán valamilyen furcsa véletlen során, legközelebb 27 év múlva, az első megválasztásomat követő reggelen a Városház téren futottunk össze gyalogosan! Most 14 évet dolgozott Franciaországban és onnan tért haza, hogy jóval a nyugdíjon túl az ózdiak egészségét szolgálja az ózdi Almási Balogh Pál Kórházban. Köszönjük Doktor Úr, sok erőt egészséget, és ugyanilyen jókedvet kívánok!” – írta a polgármester.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek