Nem jár az MVK villamosa két megálló között

Megosztás

Ez az állapot még jó ideig el is tart, karbantartás történik, így pótlóbuszok szállítják az utasokat.

November 10-én, pénteken reggel kilenc órától november 13-án, vasárnap üzemkezdésig pályakarbantartás miatt vágányzár lesz, egyáltalán nem jár a villamos, emiatt a Tiszai pályaudvar és a Selyemrét villamos-megállóhely között TSVP jelzéssel villamospótló autóbuszok közlekednek – írta pénteki közleményében az MVK Zrt.

A pótlóbuszokat a Tiszai pályaudvaron az 1-es autóbuszok indulóhelyén lehet igénybe venni, a Selyemréten pedig a villamosmegállóban. A Tiszai pályaudvarról a teljes szakaszon közlekedő utolsó villamos járat 9:02-kor, Felső-Majláth végállomásról pedig 8:20-kor indul az 1V-s villamosvonalon.

A vágányzár ideje alatt további változások is lesznek. Pénteken például az 1AV villamosjáratai reggel 09:00-ig közlekednek, a délutáni járatok nem indulnak, ezek helyett több járatot indít az MVK az 1-es villamosvonalon; a 2-es villamosvonalon szintén több villamos közlekedik,a 203-as pályaszámú „gyakorló” Tatra villamos ezen a napon nem közlekedik.

November 11-én, szombaton és 12-én, vasárnap az Újgyőri főtérről 16:00-kor induló 1G-s járat nem közlekedik.

November 12-én, vasárnap az 1-es villamosvonal járatai a szombati menetrendi napokra érvényes menetrend szerint közlekednek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek