Már hiányzott: pénteken háromszor is karambolozott a miskolci villamos

Megosztás

Úgy tűnik, véget ért a viszonylagosan nyugalmas időszak, ismét három autósnak rá kellett jönnie, hogy a villamos az erősebb Miskolcon is. Reggel és este is karambolozott az MVK egy-egy járműve.

Továbbra is figyelmetlenek vagyunk. Pénteken már korán reggel baleset történt, a Thököly utcánál mentek neki a villamosnak személyautóval.

A második esetnél, dél körül a Zenepalotánál is egy kocsi ütközött a villamossal. De aki azt gondolta, hogy ezzel véget ért a nap, nagyot tévedett, mert még a délután is tartogatott nekünk meglepetéseket.

De még be sem sötétedett, egy skodás is sikerrel megtalálta a megyeszékhely villamosát. “Csak a szokásos, szintúgy mint reggel” – írták a közösségi médiában. Lassan tényleg nem marad olyan szerelvény Miskolcon, aminek idén ne mentek volna neki kocsival legalább egyszer.

Marietta költői kérdése pedig így hangzott a harmadik eset után: “Egy jó ideje a villamosokat célozzák az autósok! Nem tudják, hogy a villamos erősebb, de nem tud kitérni a figyelmetlen autós elől?”

Mi sem értjük, de már számolni sem lehet, 2023-ban hányadszor sikerült megtalálni a villamost Miskolcon egy-egy autósnak. De hogy egy nap háromszor, ez rekordkísérletnek is megfelelne, kár, hogy az MVK mellett az utasok húzzák mindig a rövidebbet.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek