A hajrában biztosította be továbbjutását a DVTK, a Barcika viszont kiesett a kupából

Megosztás

A Diósgyőr Siófokon három gólt szerezve jutott be a Magyar Kupa következő fordulójába, a 16 közé. A mérkőzés nem volt sétagalopp, a 88. percig nyílt volt a továbbjutás kérdése. A Kazincbarcika viszont elbukott szintén másodosztályú ellenfelével szemben.

A DVTK jutott a MOL Magyar Kupa 5. fordulójába, a legjobb 16 csapat közé. Schildkraut találatára ugyanis a vendégektől három is érkezett, Klimovich, Edomwonyi és Bényei is gólt szerzett, így a Diósgyőrrel a legjobb 16 között is találkozhatunk.

BFC Siófok – Diósgyőri VTK 1-3 (0-2)

Siófok, 500 néző. Játékvezető: DERDÁK Marcell (HUSZÁR Balázs, ORSZÁG Péter).
Siófok: WINTER Dániel – MAJOR Gergő, POLÉNYI Gábor, CSATÓ Martin, VARJAS Zoltán, VARGA Bence – NEMES Marcell, KITL Miklós – SZEDLÁR Zoltán, DÉNES Csanád, SCHILDKRAUT Krisztián. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
DVTK: Karlo SENTIĆ – FARKAS Dániel, SZATMÁRI Csaba, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, BOKROS Szilárd – HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO, Vladislav KLIMOVICH – LUKÁCS Dániel, Bright EDOMWONYI, Elton ACOLATSE. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.

Csere: LUKÁCS Dániel helyett PERNAMBUCO, HOLDAMPF Gergő helyett Rudi POŽEG VANCAŠ és Bright EDOMWONYI helyett Argyris KAMPETSIS a 65., SZEDLÁR Zoltán helyett GIRSIK Áron és NEMES Marcell helyett LÁSZLÓ Dávid a 69., Elton ACOLATSE helyett Jérémie OBOUNET a 73., Vladislav KLIMOVICH helyett BÉNYEI Ágoston a 79., 
DÉNES Csanád helyett GYÖRGY Nico a 81., SCHLDKRAUT Krisztián helyett SZAKA Antal és KITL Miklós helyett HORVÁTH Patrik a 90+1. percben.
Sárga lap: Jérémie OBOUNET a 75. percben.
Gólszerző: Vladislav KLIMOVICH (0-1) a 11., Bright EDOMWONYI (0-2) a 45., SCHILDKRAUT Krisztián (1-2) az 51., BÉNYEI Ágoston (1-3) a 88. percben.

A DVTK jutott a MOL Magyar Kupa 5. fordulójába, a legjobb 16 csapat közé. A másik, megyei érdekeltségű mérkőzésen:

HR-Rent Kozármisleny – Kolorcity Kazincbarcika SC 4-2 (1-0)

Továbbjutott a Kozármisleny, a Barcika kiesett. (Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek