NB2-es csapattal sorsolták össze a Magyar Kupában a DVTK-t

Megosztás

A Siófok lesz a diósgyőri klub ellenfele a következő fordulóban, míg a Kazincbarcika a Kozármislennyel mérkőzik majd a továbbjutásért.

A Merkantil Bank Ligában szereplő BFC Siófok ellen játszik a DVTK a MOL Magyar Kupában – adta hírül a DVTK honlapja. A hivatalos játéknap november 1., szerda, de lesz televíziós mérkőzés kedden és csütörtökön is.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A találkozó pályaválasztója az alacsonyabb osztályú csapat, azaz a Siófok otthonában rendezik a mérkőzést.

A DVTK az előző fordulóban magabiztos győzelemmel jutott tovább a III. Kerület ellen, a találkozóról itt írtunk.

A Dragan Vukmir által irányított BFC Siófok hét forduló után jelenleg a Merkantil Bank Liga 14. helyén áll. A mérlege egy győzelem, három döntetlen és három vereség.

A DVTK és a Siófok eddig két alkalommal találkozott a Magyar Kupában. 1991. március 2-án a hosszabbításban a Diósgyőr bizonyult jobbnak hazai pályán, és jutott be a legjobb 16 közé. 2002. november 5-én, szintén a legjobb 32 között futottunk össze a siófokiakkal, akkor a vendégek jutottak tovább.

A másik borsodi klub, a Kolorcity Kazincbarcika SC a Kozármisleny otthonába látogat, ott próbálja meg kiharcolni a továbbjutást a legjobb 16 közé a Magyar Kupában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek