Meghallgattuk a miskolciakat – olvasóinkkal találkoztunk a Régiségvásáron

Megosztás

A Borsod24 fontosnak tartja, hogy időről időre személyesen találkozzon az itt élőkkel, ezért a hónap első vasárnapján mi is kiköltöztünk a miskolci főutcára. Tettük azt abban a reményben, hogy eltöltünk néhány kellemes órát meglévő és leendő olvasóinkkal. De amit kaptunk, arra még mi sem számítottunk.

A Civil Kollégium Alapítvány (CKA) és partnerei több mint egy évtizede szervezik meg a Részvétel Hete programsorozatot, melyhez idén a Borsod24 is csatlakozott.

Hűvösen indult a reggel, ám ez sem tántorította el a piac szerelmeseit, 9 óra környékén megtelt a környék élettel. A zománcozott pöttyös bögrék és kéziszőttes terítők szomszédságában telepedtünk le, kiegészülve egy fantasztikus aranyemberrel, néhány régi rádióval és vendégünkkel, Orosz Bernadettel.

A Borsod24 sátrában az első pillanattól kezdve hatalmas volt a nyüzsgés, alig hogy tábort vertünk, máris érkeztek az érdeklődők, az őszinte kérdések és a problémafelvetések. A miskolciakat leginkább az új MVK menetrend és a Diósgyőri vár rekonstrukciója foglalkoztatja, de szóba került a közbiztonság és természetesen a DVTK is, akik vasárnap este a Kecskemét ellen léptek pályára.

A szerencsekerekünk szinte folyamatosan mozgásban volt: mind egy szálig elfogytak meglepetéseink. A legkisebbeket a tollak, ceruzák és noteszek hozták lázba, míg felnőtt olvasóink nagy örömmel vették kezükbe a Borsod24 logóval ellátott bögréinket és zsinóros vászontáskáinkat.

Ahogyan melegedett az idő, úgy töltődtünk mi is pozitív energiával. Rengeteg biztatást és kedves szót kaptunk munkánk elismeréseként, de természetesen olyannal is találkoztunk, akit eddig elkerültek a B24 hírei és eseményei. A lefülelt fiatalember saját bevallása szerint is “nagyot hibázott” és megígérte, hogy ezentúl hírportálunkkal és bögrénkkel fogja indítani a napot.

Köszönjük az érdeklődést és izgatottan várjuk, hogy újra találkozhassunk önökkel!

A demokrácia akkor működik, ha működtetjük, ha tudatos állampolgárokként foglalkozunk a közügyekkel, figyeljük és számonkérjük választott képviselőink munkáját. További információért keresse fel a www.beleszolok.hu weboldalt.

A szoborember le sem tudta tenni a Borsod24 rendkívüli, papíralapú kiadását
Kicsik és nagyok
Hömpölygött a tömeg
A reggeli tea jobban esik egy ilyen bögréből

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek