Találkozzon szerkesztőségünkkel a miskolci Régiségvásáron!

Megosztás

Az ezernyi apró kincs, az egyedi atmoszféra és a kellemes találkozások teszik varázslatossá a miskolci Régiségvásárt. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy október elsején szerkesztőségünk is kiköltözik a város főutcájára.

Vasárnap reggel 9 órától a Borsod24 pultjánál (valahol a Sötétkapu környékén) találkozhatnak az érdeklődők a szerzőinkkel, elmondhatják mit gondolnak a megyénkről és Miskolcról, a munkánkról. Leendő és meglévő olvasóink megoszthatják velünk gondolataikat arról, hogy milyen témákkal foglalkozunk méltatlanul keveset, vagy éppen túl sokat. És itt nem állunk meg: viszünk magunkkal egy kamerát és a legbátrabbak üzenhetnek a döntéshozóinknak, a borsodiaknak, vagy akár az utókornak.

Játékos kedvű olvasóinkról sem feledkezünk meg: készülünk néhány kisebb és egy nagyobb meglepetéssel, illetve egy hatalmas szerencsekerékkel.

Ám október elsején szeretnénk egy kevésbé vidám, de számunkra fontos témát is felszínre hozni: a nők és lányok egyenjogúságának ügyét. Ezért vasárnap ott lesz velünk Orosz Bernadett, a Béke Központ az Erőszakmentes Életért Bántalmazottak Érdek-Képviseleti Egyesület munkatársa, aki diszkrét körülmények között várja az érdeklődőket a bántalmazás, az áldozatvédelem és a családon belüli erőszak témaköreiben.

Jöjjön el ön is, találkozzunk a Régiségvásáron, a Borsod24 sátránál!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek