Alsózsolca polgármestere hivatalosan tiltakozik az akkufeldolgozó üzem telepítése ellen

Megosztás

Mivel a hivatalos irat Csöbör Katalint is megszólítja, a fideszes képviselőnek végre színt kell(ene) vallania, hogy a választópolgárok, vagy az akkugyár mellett áll. A további hallgatás is egyértelmű állásfoglalás lenne.

Karakán módon kiáll az alsózsolcaiak és a környéken élők egészségéért a zsolcai polgármester, Szilágyi László. Egyben határozottan felszólítja az illetékeseket, köztük Csöbör Katalint, hogy a helyi lakosok mellett foglaljon állást és sürgősen állítsák le a káros folyamatot, aminek köszönhetően Alsózsolcára telepítenék a veszélyes akkumulátor-feldolgozó üzemet.

Az iratot az Alsózsolcai Közösségi Ház és Könyvtár hozta nyilvánosságra, reméljük, sikerrel.

Ezt gondolják a hozzászólók is. “Köszönjük szépen, Polgármester úr városunk akaratának képviseletét!”

“Karakán kiállás az Önkormányzat részéről! Így kellene mellénk állni az általunk megválasztott, (érdekeinket képviselő) Országgyűlési képviselőnknek is!”

Van, aki úgy gondolja, ennek hatására Csöbör Katalin látványos pálfordulást mutatva hirtelen a lakosok mellé fog állni, saját sikereként feltüntetve azt, ha sikerül legalább elodázni az üzem idetelepítését, hiszen jövőre jönnek a választások és a borsodiak nem fogják elfelejteni, hogy ebben az ügyben jelenleg még mindig az akkugyár Alsózsolcára, az ivóvízbázis fölé telepítése mellett foglal állást, egyszer sem ellenezte, az elején kifejezetten támogatta és sikerként tüntette fel. Várjuk a következő napok történéseit, mi lesz a képviselő asszony reakciója a hivatalos tiltakozásra és megszólításra.

Csöbörnek fontosabb lesz végre választópolgárai akarata, vagy továbbra is Orbán Viktor és a Fidesz parancsait követi?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek