“Felháborító, hogy Csöbör Katalin nem tudott semmit egy ekkora beruházásról, tereli a felelősséget”

Megosztás

Kimentette magát, de a legtöbben csak megmosolyogják Csöbör Katalin magyarázkodását, hogy miért nem volt jelen egyetlen lakossági fórumon sem, amin a kormány által Alsózsolcára telepítendő akkumulátor-feldolgozó volt a fő téma. A fideszes képviselő továbbra sem ellenzi az akkugyár idetelepítését, ám újabb komoly kritikát kapott.

Bár Stummer János néhány napja nyílt levélben olvasott be Csöbör Katalinnak, miszerint cserben hagyta az alsózsolcaiakat és a miskolciakat is, kiderült, hogy csak egy végrehajtó báb Orbán Viktor sakktábláján, aki bármikor hátat fordít saját választóinak is, ha a Fidesz felső vezetésének ez az érdeke.

Az elmúlt másfél-két hét óriási felzúdulását látva Csöbör Katalin is finomította véleményét, ám továbbra sem ellenzi az akkuüzem Alsózsolcára telepítését, kitéve ezzel a helyi lakosságot a mérgező anyagok és üzem hatásainak. Hegedűs Andrea, országgyűlési képviselő azonban újfent kiakadt Csöbör minden felelősséget hárító és menekülő viselkedésén.

Az emberek idegeivel nem lehet játszadozni Hegedűs Andrea a nyilatkozat kapcsán kijelentette, felháborítónak tartja, hogy a térség megválasztott képviselője nem tudott semmit egy ekkora volumenű beruházásról. 

– Tereli a felelősséget az önkormányzatra. Számomra ez nem megnyugtató. Az emberéletekkel nem lehet játszadozni. Egy felelősségteljes kormány, ami Magyarországon jelenleg nincsen, nem állítja az embereket kész tények elé megfelelő környezettanulmány és korrekt tájékoztatás nélkül egy ilyen volumenű ügyben – véli a DK parlamenti képviselője.

 – Egyértelmű véleményt fogalmaztak meg az alsózsolcaiak a heti lakossági fórumon: nem akarják ezt az üzemet. Azt szajkózza a Fidesz, ha minden beruházás megvalósul, hazánk akkumulátor-nagyhatalom lesz. Azt viszont hozzá kell tenni, ebben az esetben a világ egyik legnagyobb akkuszemét-termelője is Magyarország lesz – tette hozzá Hegedűs Andrea.”

A Minap online erről videós összeállítást is készített.

Akkugyár – Csöbör Katalin reakciója

IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://www.youtube.com/channel/UCe9SP31d0C9yQZYHUqJDpNQ?sub_confirmation=1 ***** ÉLŐADÁS: https://www.minap.hu/eloadas LÁTOGASSON EL WEBOLDALUNKRA: https://www.minap.hu/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/minapmiskolc INSTAGRAM: https://www.instagram.com/minap.hu/ TWITTER: https://twitter.com/minaponline

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek