Hihetetlen felvétel, az autópályán elszabadult egy kerék, az autós pedig méterekre a levegőbe repült – videó

Megosztás

Egészen ijesztő, nem kevésbé az a része, hogy a váratlan baleset tökéletesen előzmény nélküli és kivédhetetlen volt. Nagyjából négy méter magasságba repítette az autót az elszabaduló kerék, amire a sofőr a legkevésbé sem számíthatott.

Hátborzongató jelenetet rögzített egy Tesla fedélzeti kamerája az amerikai autópályán, Los Angeles közelében. Mit sem sejtve haladt a négy-, illetve ötsávos sztráda belső sávjában a Kia Soul sofőrje, amikor egy Chevrolet Silverado mellé ért, és abban a pillanatban le is szakadt a pick-up bal első kereke.

Az elszabadult kerék azonnal a dél-koreai kis autó alá került, majd valósággal katapultálta azt. Ennek hatására a levegőbe emelkedett és a tetejével ért földet a Kia, mielőtt végül visszaborult a kerekeire. Csodával határos módon nem sérült meg a Soul sofőrje. (via Vezess.hu)

A tavaszi esetről készült képsorokat a felvétel készítője hozta nyilvánosságra a Twitteren:

Anoop on Twitter: “Witnessed and recorded the most INSANE car crash yesterday, you can see Autopilot also swerve and avoid the rouge tire for me $TSLA pic.twitter.com/csMh2nbRNX / Twitter”

Witnessed and recorded the most INSANE car crash yesterday, you can see Autopilot also swerve and avoid the rouge tire for me $TSLA pic.twitter.com/csMh2nbRNX

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek