Érdemes volt feliratkozni a hírlevelünkre, megnyerték az akkus csavarhúzót!

Megosztás

Lezárult játékunk, melyben az új és régi hírlevél feliratkozóink között egy akkus fúrócsavarozót sorsoltunk ki.

Öt héttel ezelőtt nyereményjátékot hirdettünk, amelynek tétje egy a barkácsoló férfiaknak és a magabiztos nőknek egyaránt vonzó YATO akkus fúrócsavarozó volt, amelyet a Vasas Szerszám Központ ajánlott fel az egyik szerencsés hírlevélolvasónknak. Az akcióban azok vehettek részt, akik korábban vagy az adott időszakban regisztráltak heti e-mail-szolgáltatásunkra.

A szerkesztőségben megtartott sorsoláson egy címet választottunk ki, melynek tulajdonosát rövidesen értesítünk a barkácseszköz átvételi lehetőségéről.

A nyeremény egy kiváló minőségű, 12 V-os YATO akkus gépcsalád-termék volt. Egy akkumulátorral és egy gyorstöltővel használható, így lehetőség van a eszközkészlet bővítésere. Az akkumulátor tápellátása biztosítja a szabadságot és a munka kényelmét. Ráadásul a YATO vezeték nélküli eszközök tartósak, praktikusak és tökéletesen kiegyensúlyozottak. Így örömmel dolgozik velük minden profi szakember. A fúrócsavarozó ára közel 35 ezer forint.

Minden kedves olvasónknak köszönjük az aktivitását! Aki ezúttal nem nyert, ne csüggedjen! Érdemes követni lapunkat és feliratkozni a hírlevelünkre, mert – ahogyan azt már hűséges követőink megszokhatták – hamarosan újabb akciót indítunk.

Hírlevelünkkel biztosan nem maradnak le megyénk legfrissebb és legérdekesebb híreiről, illetve exkluzív tartalmainkról, a környező városok és a kisebb települések történéseiről.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek