Folytatódik a nyereményeső – Iratkozzon fel hírlevelünkre és barkácsoljon, akár egy profi

Megosztás

Szeretjük meglepni olvasóinkat, ezért néhány héttel ezelőtt ismét nyereményjátékot hirdettünk a hírlevél feliratkozóinknak. Vasárnap kisorsoltuk a nyertest, de ne csüggedjen az se, aki ezúttal lemaradt.

Máris itt van a következő játékunk, ahol a barkácsoló férfiaknak és a magabiztos nőknek kedvezünk, hiszen a tét egy YATO akkus fúrócsavarozó, a Vasas Szerszám Központ jóvoltából.

Ahhoz, hogy ön is gyarapítsa nyerteseink névsorát, nem kell mást tennie, mint 2023. július 21. és 2023. szeptember 1. között feliratkozni a Borsod24 hírlevelére. Amennyiben már feliratkozóink között tudhatjuk, nyugodtan hátradőlhet, mert automatikusan részt vesz sorsolásunkon.

A kiváló minőségű 12 V-os YATO akkus gépcsalád terméke ez a fúrócsavarozó. Egy akkumulátorral, egy gyors töltővel használható, így lehetőség van a eszközkészlet bővítésere. Az akkumulátor tápellátása biztosítja a szabadságot és a munka kényelmét. Ráadásul a YATO vezeték nélküli eszközök tartósak, praktikusak és tökéletesen kiegyensúlyozottak. Így örömmel dolgozik velük minden profi szakember. A fúrócsavarozó ára közel 35 ezer forint.

A sorsolás 2023.09.01-én történik, a nyertest e-mailben értesítjük.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek