Tárt karokkal vár a Plázs Nyékládházán

Megosztás

Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik csodaszép ékköve lett a nyékládházi Plázs, amely a júniusi nyitás óta igen népszerűvé vált. Remek időtöltés és feltöltődés vár ránk, ha meglátogatjuk, ráadásul házi kedvencünket sem kell otthon hagynunk, úgy strandolhatunk.

Három hete éles üzemben fejlődik és gyarapodik A Plázs, Nyékládháza környékének első kutyabarát strandja, méghozzá kéttusában: természetes tóparti fürdőhelyként és kutyaközpontként is. Kutyások csúcs találkozóhelye lett.

Rengeteg erősséggel és különlegességgel szolgálnak egy hagyományos strandhoz képest. Például totális kutyabarát tó és tóparti fürdőhely kutyásoknak, nem kutyás kutyaszeretőknek, strandhódolóknak. Mindenkit tárt karokkal várnak, akit a nagy, természetes, vadregényes zöld terület elvarázsol, vagy aki a strandgasztronómia örökzöldjeit fogyasztja szívesen, bónusszal felrázva: nápolyi irányvonalú pizzával, titkos hozzávalós lángos-variációkkal, kézműves fagyikkal, a kihagyhatatlan főtt kukoricával és egyéb sláger-strandkajákkal.

A parton retro vízibiciklik sorakoznak, amellyel természetesen közlekedhetünk is a vízen. A strandmelletti nyitott kapun túl óriási szabadidőparkkal, mindenféle sportpályával (strandröplabda, strandfoci, kosárlabda, pingpongasztalok, rekortán futópálya, szabad ég alatti konditerem), fedett piknikasztallal rendelkezik a terület. Ide már nem csak kutyával jöhetünk, de a futócipő, a bicikli vagy a roller mellett még akár lóval is (megtörtént esetek alapján).

strandon kipróbálható egy dupla stégmedence, ami az úszással csak ismerkedő gyerekeknek alkalmas pancsolásra. De nem csak ránk, emberekre gondoltak az üzemeltetők: érdemes tudni, hogy a hely teljes mértékben kutyabarát, így szívesen látják azokat is, akik kedvencükkel érkeznek.

A büfé a sportpálya és a strand felől is megközelíthető, így aki csak enni szeretne, annak nem kötelező belépőt vásárolnia a tesztüzem leteltével sem. Itt pizzát, lángost, hot-dogot, melegszendvicset, sört és házi főzött fagyit lehet kapni. Kedvcsinálóként néhány kép a helyről:

Mindenképpen próbáljuk ki ezt a csodás helyet, mindenkit tárt karokkal vár A Plázs!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek