Több helyen is vizet osztanak Miskolcon a hőség miatt

Megosztás

Nagy szükség van a felfrissülésre ilyen kánikulában, de mindenki leginkább saját maga gondoskodjon elegendő folyadékról.

A Volánbusz munkanapokon 12 és 14 óra között a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszpályaudvarain (Miskolcon is) oszt ásványvizet, de a közlekedési társaság javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy szomjoltó folyadékkal induljon útra.

Budapesten a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron, továbbá a vidéki állomások között a miskolcin is díjmentesen kaphatnak vizet a vonatokra várakozók. Az ásványvizet a vasúttársaság 10 és 17 óra között osztja – addig, amíg a hőségriasztás ezt szükségessé teszi, illetve hétvégén ameddig a készlet lehetővé teszi – tájékoztatta lapunkat a MÁV.

Miskolcon továbbra is működnek az Otthon téren, a Centrum áruháznál, a Szent István téren, a Mátyás király utcai óvodánál, illetve az Árpád utcán már korábban felállított párakapuk. Továbbá meghosszabbított nyitvatartással, este 8 óriáig várja a hűsölni vágyókat a Selyemréti strandfürdő és a miskolctapolcai strand, a MIVÍZ Kft. munkatársai pedig ivóvizet osztanak szombattól, délelőtt 10 és délután 4 óra között a Centrum áruháznál, a Villanyrendőrnél és az Újgyőri főtéren.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek