A MÁV sokkoló videóval figyelmeztet: a vonat elgázol egy gyalogost, aki túléli

Megosztás

Elképesztő figyelmetlenség és szerencse egyszerre, szinte hihetetlen, hogy a gyalogos hölgy nem veszi észre sem szemmel, sem füllel, hogy a vágányon vonat közeledik, amely végül el is üti. A MÁV ezzel a videóval próbálja felhívni a figyelmet, hogy hogyan ne közlekedjünk vonat közelében.

„Ő túlélte… szerencséje volt…”

– így kezdődik a MÁV hétfő délutáni bejegyzése, amibe egy videó is bekerült, amin az látható, hogy egy gyalogos megpróbál átkelni a sínen, amíg el nem csapja a vonat, ami pont abból az irányból érkezett, amerre nem nézett.

A videón látható, hogy a gyalogos csak jobbra néz, mert a másik vágányra akkor beérkező vonatot figyelte. Többször lelép a peronról, de mindig visszafordul, viszont végig jobbra néz.

Egyszer csak elsétál a sínpár közepéig, ahol meggondolja magát, és visszafordul. Viszont nem volt elég gyors, és a balról érkező vonat még pont eltalálta. A gyalogos szerencséjére lepattant a szerelvényről, és ugyan nagyot esett, túlélte a balesetet, és magától fel tudott ülni. A MÁV szerint a vonat vezetője már akkor vészfékezett, amikor meglátta a gyalogost, és dudált is.

A MÁV elmondta, hogy az eset még márciusban történt Óbudán, és az érintett az esés közben zúzódásos sérüléseket szenvedett.

(via Telex)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek