Így ünnepeltek a borsodi politikusok

Megosztás

A húsvét ismét tökéletes alkalom arra, hogy a politikusok lájkokat gyűjtsenek és megmutassák, hogy mennyire őrzik a hagyományokat. Néhányan arról posztoltak, hogy mi került az ünnepi asztalra, mások a locsolkodási szokásaikat osztották meg a követőikkel, de olyan is akadt, aki még az unokáit is bevetette a siker érdekében. Többek között Jakab Péter, Tállai András, is megosztottak képeket, hogy telt a húsvét fénypontja.

Jakab Péter locsolkodni indult és úgy tűnik megbízható stratégiája van a locsolkodásra vonatkozóan: a küszöböt épp csak átlépve, már az ajtóban letámadja kölnijével a lányokat és asszonyokat, hogy esélyük se legyen menekülni.

Tállai András Mezőkövesd és környékének országgyűlési képviselője, pénzügyi államtitkár a matyó lányokat locsolta meg, így ők már biztosan nem hervadnak el.

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő sem tétlenkedett az ünnepek alatt, házi készítésű reszelt tormát készített a húsvéti sonkához és meg is örökítette ezt az idilli képet.

Éppen reszeli az ebédet csinosan, sminkben és rendezett frizurával. ahogyan minden magyar háziasszony (Csöbör Katalin/Facebook)

Hollósy András kimaxolta a húsvéti ünnepeket és szerencsére alaposan dokumentálta a napjait. Többek között az is kiderült Facebook-oldaláról, hogy évszázados hagyomány a családjukban, hogy húsvétkor először csak a megszentelt ételből és italból fogyasztanak, ezért kosarukkal elmentek a templomba és megszenteltették az ebédet. Később azt is közzétette a miskolci politikus, hogy szódával locsolkodik, erről egy barkás, tojásos képet osztott meg követőivel.

Hollósy András a barkát locsolta meg (Hollósy András/Facebook)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek