Lillafüredig futott és közben megtanult egy verset

Megosztás

Az internetes kihívások korát éljük. A legtöbb online akciónak nem sok értelme van, de ez a jobbik eset, hiszen számos olyan “challenge” létezik, amelyik kifejezetten veszélyes. Ilyen volt a hazánkban is megjelenő Fahéj-kihívás, amely során a résztvevők nagy mennyiségű fahéj elfogyasztására vállalkoztak. A fahéj belélegzése tüdőgyulladást okozhat, valamint a légutak hámsérülésével és hegesedésével járhat. 

Ezért is jelent valódi felüdülést egy olyan kihívással találkozni, amiben megjelenik a sport és a kultúra. Vidó Dániel úgy döntött, hogy kipróbálja, lehet-e futás közben verset tanulni. Április 11-én, a Magyar Költészet Napján József Attila születésnapját is ünnepeljük, ezért a fiatalon elhunyt költőnktől választott egy verset a sportos fiatalember.

A Miskolci Ifjúsági Sportteleptől egészen a lillafüredi József Attila szoborig futott a miskolci Youtuber és az volt a terve, hogy ennyi idő alatt, mozgás közben épp megtanulja a Gyermekké tettél című költeményt. És hogy sikerült-e neki? A videóból kiderül.

Magyar költészet napja: Lehet verset tanulni futás közben?

Szerinted lehet futás közben verset tanulni? A magyar költészet napja (április 11) alkalmából egy igazán különleges futós kihívással készültem Nektek. Kiválasztotam egy József Attila verset, futás közben megpróbáltam megtanulni, Lillafüredre érve pedig elszavalni a József Attila szobornál. Hogy sikerült-e? A videóból kiderül! 😉

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek