Hatalmasat fordult a világ (is) Jakab Péterrel az utóbbi tíz évben, de az internet nem felejt – videó

Megosztás

Van némi párhuzam Orbán Viktorral, csak kisebb lett a siker. A Jobbik egykori miskolci elnöke 10-12 évvel ezelőtt igencsak szidta a cigányokat és nem volt jó véleménnyel a zsidókról és a homoszexuálisokról sem – amit nem is rejtett véka alá.

Most az utóbbi időszakban annyira arrébb tolódott a politikai palettán (annak kevésbé látható szegletébe sodródva), hogy szinte hihetetlen, hogy milyenből milyenné vált a kommunikációja.

Jakab Péternek a 2021-es és a 2022-es év politikailag egy igazi végzetes csapásnak ért fel. Először az előválasztáson szenvedett látványos vereséget, majd a 2022-es áprilisi választás után végképp háttérbe szorult, a Jobbikból is távozott. Sokan megmosolyogják, hogy mekkora fordulatot írt le politikai kommunikációja pályafutása elejéhez képest, most roma fiatalokkal pózolva kampányol, miközben néhány éve ez még valami teljesen más képet mutatott.

Időnként a hozzászólásokban is megkapja az áldást, ez most sem történt másképp. Igaz, ezek egy része már túlmegy egy határon, csak jelzi Jakab számára az erős “profilváltással” járó gondokat.

“A jövő magabiztos generációja ! Büszke vagyok rátok srácok! Na irány a meló hajtsatok a nyugdíjamért!”

“Hát Jakab bá… Szánalmas és szomorú.”

“Tesó van egy cigid busz jegyre kell? Ha ők az új párttagok akkor nincs több kérdésem.”

“Emlékszik még valaki az eredeti Jobbikra? Nos, ez itt a skizofrénia, nem ami a pszichiátrián van kezelgetve! ☝️🙄

“Ha akárcsak ezt a képet megmutattuk volna akárcsak mondjuk 2013-ban a Jobbik-rajongóknak… tuti beutalnak az elmegyógyintézetbe…”

Jakab Péter posztja a Facebookon:

📢📢Utcára ellenzék!📢📢

🤜A Nép Pártján új választást követel!

🤜Írd alá te is: https://aneppartjan.hu/

Vesszen a kormány, győzzön a nép! 🇭🇺

📢Nyíregyházán is.”

Erre a mondatra pedig így reagált Cseléné Figula Edina:

“Péter! Csak egyszer mondanád tovább! Mondjuk az ellenzék úgy dönt, tényleg fel kell oszlatni a parlamentet. Megcsináljátok. És hogyan tovább??? Folytasd a megkezdett mondatot, mert e nélkül csak kiabálás.”

Egy kis visszatekintés az előző évtizedre:

No Title

Uploaded by None on 2019-02-20.

HírTv-n jelent meg egy 2010-es kampányrendezvény felvétele, ahol Pörzse Sándor zsidózott, Jakab Péter pedig arról beszélt,

nyilván a csendőrségről továbbra sem fogunk lemondani. A csendőrségnek nem az lesz a feladata, hogy b*ziparédákat biztosítson. Miskolcról több mint 100 rendőrt küldtek, mert olyan jól állunk, ezeket az aberráltakat kell nekik kísérgetni.

Nagy fordulat. Körbeértünk?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek