Hollósy András provokatív írást tett közzé, az internetezők gyorsan helyre is tették

Megosztás

A megszokott fideszes módszerrel az ellenzéki városvezetés nyakába varrta a Selyemréti Strandfürdő bezárását, a kormányzati intézkedések miskolci szabadrablását meg sem említette. A hozzászólók azonban emlékeztették arra, milyen sok köze van a Fidesznek a mostani állapothoz és kikhez fordulhat, ha valóban annyira meg akarja menteni a strandot.

A kormánypárti helyi megmondóember az egyik miskolci csoportban osztotta meg a következő írást:

“Nem hagyjuk, hogy bezárják a Selyemréti Strandfürdőt❗️A miskolci sportoló gyerekek és családjuk mellett állunk 🤝💪🏊‍♂️Az alábbiakban egy felháborodott szülő üzenetét adom közre📩

Bár az üzenet maga is felér egy M1-es híradós hírrel, teljes egészében kormánypárti propagandának, a miskolci csoport tagjai gyorsan helyrerakták Hollósyt, a hangulat gyorsan igen forró lett.

Néhány hozzászólás:

“Na itt a lehetőség, tessék menni a gazdádhoz, legalább valami haszna lesz belőled a városnak, ha elintézed. De nincs semmi reményem, mert eddig sem tudtál elintézni semmit sem.”

“Lehet menni intézkedni a vasgyári szakrendelések miatt is, nem csak uszítani kell!!!😡😡😡

“Már megint itt vagy Hollóssy!? Tudod ki áll melléd!? Menjetek most is fizessétek le a kuntakinte nőt! Ott vannak az elméletileg rátok szavazók! Mutassátok meg most mit tudtok! Ott van Barta! Együtt sikerülni fog nektek! Itt meg ne kérjél tőlünk segítséget! Ja meg ott van a Csöbör is! Lehet menni oda, te álkeresztény!🤡

“Hollóssy tudod kinek mit intézett a kormánya!”

“És az hol marad,hogy egy éjszaka emelték meg 10* -re az önkormányzati intézmények távhő díját? Az nem számít?”

“Kedves András. Akkor is ilyen kommenteket szeretnénk látni, amikor más városok kormánypárti városvezetése dönt különböző intézmények bezárásáról.”

“Magyarország összes polgármestere dilettáns. Értem.”

A Diósgyőri járóbeteg szakrendelés bezárásához is mondjál valamit, Bandi. Arról miért hallgatsz?

“Ez egy sunyi alak. Mindig provokatív cikkeket oszt, de soha nem próbálja megvédeni az igazát, a kommentekre nem válaszol.Már a meccseken sem látjuk szívesen.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek