Forrnak az indulatok Miskolcon egy erőszakos suzukis miatt

Megosztás

Majdnem elütötték egy avasi zebrán a hölgyet, akit utána még erőszakos fellépésével meg is ijesztett az egyébként vétkes sofőr. Egy szemtanú azonban a nő védelmére kelt, így nem lett nagyobb balhé. Jelenleg ennyit lehet tudni, azzal pedig mindannyian tisztában vagyunk, hogy sajnos a közlekedési morál elképesztően nagyot süllyedt három évtized alatt.

Az esetről az érintett maga számolt be a közösségi médiában.

“Sziasztok! Ez az autó majdnem elütött (pénteken) 15:30 körül, egy hölgy mint szem- és fültanú abszolút segítőkész módon mellém állt. Szeretném megkeresni ezt a hölgyet, hogy személyesen megköszönjem neki.

Ez a magyar vezetési morál, vezetési kultúra. A férfi meg akart ütni engem, egy frissen műtött nőt, aki egy bevezetett fonat miatt nem tud rohanni a zebrán…. Szerencsének köszönhetően jól vagyok, nem történt bajom.

Mindenkit kérek vigyázzon minden zebrán és átkelő helyen.”

A hozzászólók véleménye megoszlik egyelőre az ügyről. Van, aki szerint mindenképpen meg kellene hallgatni a másik felet is, van, akik szerint a suzukisok alapvetően ilyenek.

“Azért én a másik felet is meghallgatnám…”

“Miért is kéne meghallgatni? Aki egy idegen nőt meg akar ütni az mit csinál otthon???? 😠😠

“Majd a másik felet jó helyen meghallgatják ….”

“Ugyan mi más lehet, mint egy suzukis !!!!! Én messziről kerülöm őket, mind balf@sz !!!!!!!!!!”

“Hát én is suzukis vagyok, de valahogy sosem akarok elütni senkit 😆

“Én kib*szt*m volna a rendszámot a helyedbe?! Hova rohan annyira? Kocsival van! Hova rohan??? Megöl majdnem egy embert és még kiszáll hogy verekedjen. Az apja fa**át neki!!!”

” Ja.. Én azokat sem értem akik a hidegsorra kanyarodnak fel a mikulányi betonüzem mellett jobbra. És amit egyébként napi rendszerességgel tapasztalatok, hogy engem megelőz kb 100 méterre a hidegsortól, és bekanyarodik jobbra… Mi értelme? Hová siet ennyire? Ja és kb 4 méterrel van előrébb, az kb az én autóm hossza…”

“Zebrák újrafestése se ártana az Avason, oké, h van tábla is, ami jelzi. De lassan nem látni a csíkokat, néhány helyen, főleg, aki csőlátással vezet”

Valamelyikünk látta esetleg pontosan az esetet és kívülállóként közölni tudná a pontos részleteket? Alapvetően pedig vigyázzunk magunkra még a zebrákon is, csak akkor van elsőbbségünk, ha megadják nekünk.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek