Letagadta volna a balesetet okozó BMW-s, mi történt, aztán megtudta, hogy a kamera mindent felvett – videó

Megosztás

Elképesztő, tipikus magyar történet került nyilvánosságra a napokban. A két BMW ütközésénél ugyanis a vétkes elkezdett volna mellébeszélni és teljesen máshogy előadni a karambol részleteit, mint ahogy az valójában történt. Aztán amikor megtudta, hogy kamerafelvétel készült, hirtelen elismerte, hogy tényleg ő volt a hibás. Jó mindenre felkészülni.

A Bpiautosok.hu, a 3-as BMW sofőrjétől kapta meg a felvételt, amit egy segítséget nyújtó autó fedélzeti kamerája rögzített.

“A zöld BMW vétlen sofőrje vagyok, reggel munkába menet a BMW X5 terepjáró belém jött. Az eset az Alsónémedi kamionparkoló előtt történt. Az M0 felől mentem az 5-ös úton Alsónémedi felé. Az első körforgalom előtt.

Az ütközést nem tudtam elkerülni.

Köszönöm a kamionsofőrnek és a videó készítőjének, hogy megálltak segíteni, csak ők álltak meg, a többiek bámészkodtak.

Szerencsére, mivel munkába mentem, így acélbetétes bakancs volt rajtam, ami megvédte a lábamat a komolyabb sérüléstől.

A vétkes műszaki hibára hivatkozott, aztán arra, hogy én előztem. Amikor kiderült, hogy van kamerafelvétel, akkor elismerte, hogy hibázott. Nem mutatott megbánást, a szemtanúk segítettek ki a kocsiból is. Rendőri intézkedés történt.

– írta meg a vétlen sofőr.

A megszokott történet, hozzászoktunk, hogy soha semmiért nem vállaljuk a felelősséget, ha hibáztunk. Kizárólag akkor, ha megdönthetetlen bizonyítékok állnak rendelkezésre, amik ellen nem tudunk mit tenni. Igaz, a legfelsőbb körök, még ez alól is kivételt jelentenek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek