Rutinos kulcsjátékossal hosszabbított a Diósgyőr

Megosztás

Még le sem járt a szerződése, de a klub máris tovább marasztalja a rutinos védőt, Szatmári Csabát. De Lukács Dániel is a következő idényekben a DVTK színeiben az élvonalban szeretne szerepelni.

Szatmári Csaba 2021 nyarán érkezett Diósgyőrbe Debrecenből, az elmúlt másfél évben 56 bajnokin lépett pályára, és középső védőként három gólt szerzett.

– Örülök, hogy a teljesítményemmel ki tudtam harcolni, hogy már most, az előző szerződés lejárta előtt hosszabbítást kínáljanak a klubvezetők – mondta Szatmári Csaba. – Amióta Diósgyőrbe igazoltam, gyakorlatilag minden mérkőzésen pályára léptem, és azt is pozitív visszajelzésként értelmezem, hogy mindhárom stáb megbízott bennem. Igyekszem továbbra is jó teljesítményt nyújtani, mert jövőre a DVTK-val ismét az élvonalban szeretnék szerepelni.

Lukács Dániel is szerződést hosszabbított.

Lukács Dániel 2022. januárjában írta alá első diósgyőri szerződését, ami tavaly nyáron lépett életbe. A Merkantil Bank Liga előző kiírásában 25 találattal lett gólkirály, a mostani bajnokságban 13 gólnál jár, de 26 a célja – mint arról a hónap elején készült hosszabb interjúban beszélt.

– Nyáron igazoltam Diósgyőrbe, és nagyon jól érzem magam. Úgy vélem, sokat tudok segíteni a csapatnak és a játékostársaimnak, ezért rövid idő alatt meghatározó játékossá küzdöttem magam. Hosszú távon is a DVTK-ban tervezem a jövőmet, ezért hosszabbítottam meg az eredetileg két és fél év múlva lejáró a szerződésemet – nyilatkozta Lukács Dániel. – Számomra most a feljutás a legfontosabb, előbb az legyen meg, és utána következhetnek az egyéni célok. Forrás: Dvtk.eu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek