Az Ajka edzője: Sokszor csalnak a játékvezetők, lefociztuk a DVTK-t

Megosztás

Nehezen, de egy góllal legyűrte vasárnap a Diósgyőr az Ajkát, amelynek edzője nem rejtette véka alá véleményét. Szerinte megszokott, hogy a nagyobb csapatok javára rendre csalnak a játékvezetők.

A DVTK egy találattal győzte le a hétvégén az Ajkát. A lefújást követően az ajkaiak vezetőedzője, Jeney Gyula kifakadt a játékvezető ítéletei miatt.

Tudom, hogy nehéz ezt átállítani az emberekben, főleg a szurkolókban vagy a játékosokban, de engem nem érdekel az eredmény – vágott bele Jeney Gyula. – Kikaptunk egy-nullára, lehetett volna egy-egy is, de macska-egér harc volt a pályán. Óriási fölényben játszottunk a Diósgyőr ellen, ugyanúgy lefociztuk őket, mint ősszel az MTK-t és erre lehet építeni. Nyerő típusú ember vagyok és magamban keresem a hibát, hogy ekkora fölényből sem tudtunk nyerni, pedig jól szálltak be a cserék és jól váltottunk rendszert.”

A tréner ezt követően a csapatán kívül álló dolgokról beszélt, mégpedig arról, hogy szerinte „a játékvezetők a nagycsapatok javára csalnak”, ők viszont az utóbbi időszakban nyolc tizenegyesből egyet sem kaptak meg.

„A Diósgyőr a Tiszakécske ellen egy kamu tizenegyest kapott, amikor Zamostny beleütött a labdába – utalt vissza az előző DVTK-meccsre Jeney. – Ezen a meccsen most Szatmári ütött bele a labdába, amikor Szarka átemelte őt, de mi nem kaptuk meg a tizenegyest. Meg is vadult mindenki. Nyolc tizenegyesből egyet sem kaptunk meg. Tudjuk, hogy a Real Madrid, a Barcelona és a Juventus is a neve miatt nyeri meg a meccseit, sokszor csalnak nekik a játékvezetők. De ezzel nincs probléma, mert a bírók ezt nem tudatosan csinálják, a nagycsapatok ettől számítanak nagycsapatnak. A DVTK háromszor lépte át a felezővonalat, majd befejeltek egy rögzített játékhelyzetet és megnyerték a meccset. Gratulálok nekik, mert egy nagycsapat ismérve az, hogy egy ilyen meccset is meg tud nyerni.”” (Nemzetisport.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek