Indul a propaganda: Debrecent szórólapok lepték el, amikben az akkumulátorgyárat védik

Megosztás

A Fidesz akcióba lépett, a környezetvédelmi veszélyek a szórólapok szerint mind hazugságok, itt minden teljesen biztonságos, nincs is semmilyen veszély. Minden aggodalom csak a balliberális média és a külföld “hergelése” miatt került felszínre. Kedves gödiek, debreceniek! Mi is így gondoljuk?

A 444.hu olvasója, Laci jelezte, hogy az alábbi szórólapok kerültek a debreceni postaládákba, ezekkel „teszi tisztába” a lakosságot a debreceni önkormányzat az akkumulátorgyárral kapcsolatban.

Érdemes erről megkérdezni néhány gödi lakost is, leginkább olyanokat, akik a gyár közelében laknak

Ezzel párhuzamosan ugyanennek az olvasónknak az alábbi hirdetést dobta fel a Facebook:

photo_camera Fotó: Olvasónk

A szórólapoknál viszonylag világos a háttér: jelzik is rajtuk, hogy azokat az önkormányzat adta ki. A közösségi médiás közvélemény-kutatás annál érdekesebb, mert a 21 Kutatóközpont neve szerepel rajta, amely az ellenzéki politika számára szokott tanulmányokat készíteni. Ők voltak azok, akik – mint később kiderült, helyesen – óriási Fidesz fölényt mértek a 22-es országgyűlési választásokon.

Debrecen napok óta szerepel a hírekben, néha viharos lakossági fórum miatt, néha tüntetés miatt, mindennek pedig az az oka, hogy a kínai CATL nevű cég akkumulátorgyárat telepítene a város határába.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek