Jakab Péter videóban osztotta ki Majkát új dala miatt, amelyben neki is beszól

Megosztás

Magára ismert a Jobbik egykori elnöke a “parizerrel pózolgat” sor miatt, videóban reagált a politikus.

Jakab Péter videóban reflekált Majka Azt beszélik a városban című dalára, amelyben a következő rész egyértelműen róla szól:

A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek, / szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek.

A Jobbikból nyáron kilépett politikus először is leszögezi: „Én gyerekkoromban Miskolcon szerényen éltem, te is biztos szerényen éltél Ózdon. Nem tudom, te most hogy élsz, de én ugyanúgy, mint annak idején.” Majd közli:

“Tudod, én megválogattam mindig a barátaimat. Neked Szijjártó Peti a barátod. Én ki nem állhatom ezt az embert.

“Például azért, mert a kínai lélegeztetőgépekből is bizniszt csinált, és aki bizniszt csinál a magyar emberek problémáiból, azt én nem legitimálom. A barátságommal sem. Nem pózolok vele. Inkább pózolok akkor parizerrel, hogy a szavaiddal éljek” – mondta.

Jakab arról is hosszan beszélt, hogy Majka 2010 óta a jó pár éve a Fidesz propagandaadójaként működő TV2 műsorvezetőjeként dolgozik. „Meg tudod, azért te mégiscsak egy olyan tévécsatornát szolgálsz és népszerűsítesz, amelyik lépten-nyomon hazudik. (…) Az ilyen csatornát fel kell hinteni sóval, és nem népszerűsíteni. (…) Le kell váltani azt a 32 évet, ami ezek szerint neked se tetszik, csak mégis a részesévé válsz akkor, amikor ilyen ocsmány tévécsatornákat népszerűsítesz” – fogalmaz Jakab a videóban. Végül azt üzeni Majkának: „Ha fain csávó akarsz lenni, akkor otthagyod ezt a szennycsatornát.”

(hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek