Felcsúton nem kell félni ettől: a Honvéd az elszálló költségek miatt bezárja stadionját

Megosztás

Költségcsökkentés miatt bezárja a Bozsik Arénát a Honvéd, de más megszorítások is érkeznek. A focit is keményen utolérte a Fidesz által is generált mély válság.

A Budapest Honvéd FC oldalán kiadott közleményből kiderül, hogy költségcsökkentés céljából már számos intézkedést meghoztak korábban, többek között a klub intézményeiben szabályozták a központi hőmérsékletet, home office-munkarendet vezettek be azoknál, ahol a távmunka megvalósítható, átszervezték a Magyar Futball Akadémia és az első csapat edzéseit az edzőpályák megvilágításának csökkentése érdekében és idén már nem használja a pályafűtést a klub.

Bezárták a Bozsik Aréna meccsnapon kívül is nyitva tartó irodáit és egyéb kiszolgáló helyiségeit, illetve korlátozták a Honvéd Shop nyitvatartását. A szerdán kiadott közlemény szerint azonban bezárják a stadiont is.  

A közleményben a klub drasztikusan növekvő rezsiköltségekre és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatokra hivatkozik. November 13-án még fogadják az NB I-es Ferencvárost, ezután viszont bezárják a Bozsik Arénát, melynek újranyitásáról január végén döntenek majd, mérlegelve a hazai mérkőzések más helyszínen történő lebonyolítását is.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek